BURSA / OSMANGAZİ - Mümin Canbaz Ortaokulu

Mümin Canbaz Ortaokulu

DEMİRTAŞ CUMHURİYET MAH. SELVİYOLU 1. SK. NO 3 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Sürekli gelişen, geliştiren, şeffaf, etkili, çağdaş ve örnek alınan bir okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasiyi benimsemiş bireyler yetiştirmek
Başarılar
Okul Tabanlı Afet Eğitimi Proje Yarışmasında Derece Çalışmalarımız devam etmektedir.
Öğretim Şekli :ikili
Doğalgaz kaloriferli
Ulaşım
Her yarım saatte belediye otobüsü, her 3 dakikada şehir içi minibüs bulunur. Belediye otobüsleri Heykel Atatürk caddesinden geçer, Şehreküstü Medikal Park Hastanesinin yanından, Kervansaray Otelinin karşısından kalkar. Minibüsler, kent meydanından kalkar.
Yerleşim Yeri
Yalova yolu üzerinden DOSAB kavşağından içeri girilerek ulaşılabilir. Eskiden Bucak (Nahiye) olan yerkeşim yeri, belediyenin kapanması ile direk Osmangazi İlçesine bağlanmış ancak okulumuzun isminde bulunan Bucağı kelimesi aynen kalmıştır. Yerleşim yeri, yaklaşık 50.000 nüfuslu, çok hızlı yapılaşan bir yerdir. Anatolium gibi çok büyük alış veriş merkezleri, buttim, tüyap fuar merkezi vb. çok yakındadır.